Zvezdasti prireditveni in sejemski šotori

zvezdasti prireditveni in sejemski šotoriResnična zvezda
Zvezdasti šotorji izstopajo, kjerkoli se pojavijo, zaradi svojega nenavadnega oblikovanja, ki takoj pritegnejo pozornost. Sestavljeni so iz enega samega droga, preko katerega je vse do tal razpeto zvezdasto platno. Vaši gostje se bodo domov gotovo vrnili z nepozabnimi spomini na čarobno vzdušje. 

Dekoracija, ki ustreza vašim indidualnim željam

Z višino do šest metrov je zvezdasti šotor idealen za prikaz vaših reklamnih motivov, imen proizvodov in logotipov podjetji. Vse, kar potrebujemo, da ustvarimo za vas premično reklamno orodje, je datoteka, ki jo je mogoče natisniti. 

Hitro sestavljiv, moč ga je prevažati že z osebnim vozilom

Za postavitev nadstreška sta potrebni le dve osebi, pa tudi lestev ne potrebujete. Aluminijasti drog dvignete s pomočjo vilic za sestavljanje, platno pa zasidrate neposredno na podlago s pomočjo šestih sidriščnih točk. Ko ga razstavite in se samodejno zloži, celoten nadstrešek zavzame malo prostora in ga je moč pospraviti že v avtomobil. 

Pokrijte vse površine

Visoko kakovostne lastnosti platna pomenijo, da vaš nadstrešek ponuja funkcijo tako senčnika kot dežnika – v jumbo velikosti! Še več, material platna izstopa zaradi textilne strukture njegove površine. Material ima visoko stopnjo odpornosti na svetlobo in vremenske vplive, ter tudi vzdržljivost barvanja zaradi UV stabilizatorjev. Skorajda ne vpija vlage in se hitro suši. Plast iz akrilata ščiti pred agresivnimi okoljskimi učinki. 

Povpraševanje »

Vse za poroko

V naši ponudbi lahko najdete tudi vso dekoracijo, ki jo potrebujeta na vajini poroki.

Glede na vajine želje vama pripravimo dekoracijo (vaze, svečnike, aranžmaje, ...), blazinice za prstane, naprsne šopke, darilca za svate, vabila, zahvale, jedilne liste, sedežni red in še kaj.

Svetujemo vama glede barvnih kombinacij, cenovno ugodnih rešitev in odgovorimo na vsa vajina ostala vprašanja. Dekoracije in vse ostalo vama pripravimo v šotoru, restavraciji, na domu oziroma na izbrani lokaciji.

Preberite več >
Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji: