ŽELITE NASVET ALI SESTANEK Z NAŠIMI STROKOVNJAKI?

Šotori in hale Petre d.o.o. smo družinsko podjetje z več kot 40-letno tradicijo. Poleg prireditvenih šotorov ponujamo tudi različne skladiščne šotore v najem ali nakup. Več informacij o naših izdelkih in storitvah najdete na spletni strani www.petre.si.

Obiščite nas v našem razstavnem prostoru v Avstriji, na naslovu Gewerbepark Süd 26a, 8431 Gralla - Top B 12.

V razstavnem prostoru si lahko ogledate razstavljene materiale, ki so osnova za skladiščne, dobili pa boste tudi vse odgovore na svoja vprašanja.

Če se želite dogovoriti za sestanek ali obisk na kraju samem, nam pišite na zelte@petre.si ali pokličite na 0043 677 61 43 78 96 ali +386 65 550 549.

Veselimo se vašega obiska.

Ekipa podjetja Petre šotori – hale d.o.o.

Image title

OBVESTILO ZA JAVNOST

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu smo podjetje Petre šotori-hale d.o.o. lani novembra odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in ponuja predstavitev naših aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih naših storitev. V Showroomu je možno otipati ter videti naše materiale ter izdelke, ogledati si vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo naše visoko kakovostne aluminijaste skladiščne šotore.

Showroom je za vse zainteresirane odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in16:00, ob praznikih je zaprt.

V četrtek, 9. marca 2023 bomo za vse stranke, poslovne partnerje in interesente organizirali DAN ODPRTIH VRAT na katerem bomo obiskovalcem približali naše izdelke, storitve, prodajno ekipo in se podružili ter stkali nove oz. utrdili že obstoječe vezi/kontakte.

Vabljeni v Showroom podjetja Petre šotori-hale d.o.o. na lokaciji: IGP SüdVölkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt.


Več informacij najdete na www.petre.si oziroma nam pišite na info@petre.si.

KREPITEV TRŽENJA BLAGOVNIH ZNAMK NA TUJIH TRGIH PREKO SHOWROOMOV V TUJINI

Image title

Namen operacije je krepitev trženja blagovnih znamk PETRE ŠOTORI – HALE d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu.

Cilj javnega razpisa je višja dodana vrednost v podprtih podjetjih, krepitev končnih produktov slovenskih podjetij na tujih trgih in pozicioniranje proizvodov slovenskih podjetij višje v globalnih verigah vrednosti, kar prispeva k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj www.eu-skladi.si.


Image title
Image title
Image title
Image title


Image title


OBVESTILO ZA JAVNOST

Podjetje Petre šotori hale smo slovensko podjetje z več kot 30 letno tradicijo in smo zanesljiv partner številnim kupcem v Sloveniji, Avstriji in drugod v Evropi. Šotori in hale podjetja Petre šotori-hale d.o.o. so visoke kakovosti, skladni z zakonodajo in prilagodljivi željam kupcev. Hitra in kvalitetna montaža ter odličen team še pripomoreta k temu, da je vaša odločitev, za sodelovanje s podjetjem Petre šotori-hale d.o.o., prava.

Za krepitev trženja blagovne znamke Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu podjetje Petre šotori-hale d.o.o. odpiramo Showroom v torek, 15. novembra na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. V Showroomu boste imeli možnost videti in spoznati naše storitve, izdelke ter materiale, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore, oddati svoje povpraševanje in se pogovoriti z našimi strokovnjaki. Showroom – »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Showroom bo za vse zainteresirane odprt

od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00,

ob praznikih bo zaprt.

Vabljeni v Showroom podjetja Petre šotori-hale d.o.o. od 15. novembra 2022 do 15. aprila 2023.»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Povpraševanje »