Poročni in VIP šotori

Poročni šotori


Poročni šotori so idealna rešitev za idilično in svečano poroko na prostem v vseh letnih časih.


Notranjost šotora lahko oblečemo z VIP stropnimi in stranskimi zavesami v beli barvi, ki ustvarijo ambient snežno bele dvorane, katerega dopolnijo tudi lestenci. Osnovno podlago lahko prekrijemo z lesenim podom in talno oblogo v želeni barvi. Svoj čar dodajo banketne mize prekrite s čudovitimi prti do tal in stoli z VIP prevlekami ter slavnostna svatovska miza.

Poskrbimo tudi za odre različnih velikosti, glede na število glasbenikov in za plesišče, kjer bosta odplesala vajin prvi ples. Seveda pa lahko kombinirate tudi z ostalimi komponentami iz naše zaloge. Poleg šotora za slavje vam uredimo tudi prostor za civilni obred.

Manjše pagode ali paviljoni vam bodo zagotovili streho, da boste obred lahko izpeljali na prostem v vsakem vremenu. V tem primeru vam zagotovimo tudi mizo s prtom in stole z VIP prevlekami, tekač talne obloge in še kaj glede na vaše želje. 

VIP šotori


VIP šotori so namenjeni za organizacijo VIP dogodkov, kot so obletnice podjetij, dneve odprtih vrat, srečanja, pogostitve,… Lepi beli šotori se odlično skladajo z vsako izbrano lokacijo, pa naj bo to v naravi ali na parkirišču pred vašim podjetjem.


Šotor Vam opremimo z dodatno opremo, kot so stropne in stranske zavese, catering oprema, lesen pod, talna obloga, dekoracija iz filca,… Vaši gostje se bodo počutili odlično, dogodek pa jim bo ostal v lepem spominu.

Povpraševanje »