Poročni sejem Na jasi 2018

Letošnji valentinov vikend se nam pridužite na že 4. poročnem sejmu Na jasi, ki bo potekal v nedeljo, 18. februarja 2018 od 9. do 18. ure na idilični lokaciji v Hiši Lisjak v Taboru pri Vranskem.

Na sejmu si boste lahko ogledali krasne šotore ub se srečali s predstavniki različnih ponudnikov poročnih storitev: aranžerji, ponudniki poročnih oblek, prstanov, poročnih tiskovin, balonov, fotografi, glasbeniki, catering in organizatorji porok.

Predstavili se bodo tudi glasbeniki, ki bodo svoj glasbeni program izvedli v živo, z nami pa bo tudi DJ Andy. 

Hiša Lisjak pa vam obljublja tudi posebno kulinarično doživetje. Tekom dneva bo potekala tudi video predstavitev nove lokacije za poročna slavja pod šotorom. Obiskovalci bodo lahko pridobili vse informacije v zvezi z novo lokacijo in si že rezervirali svoj datum. Na lokaciji, kjer bo sejem potekal, letno priredijo ogromno porok in je zelo priljubljena, saj je v objemu neokrnjene narave. Na sami lokaciji je možen tudi civilni obred. Prostor je primeren tudi za druga slavja, kot so rojstni dnevi, obletnice, srečanja … Več o lokaciji si lahko preberete še na restavracija-lisjak.com. 

Pridružite se nam in skupaj bomo preživeli čudovit dan!

Vse objave
Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji: