Pagode in paviljoni

pagode in paviljoni

S svojo ekstravagantno obliko in vrhunsko izdelavo usmerjajo vse poglede k vašemu proizvodu oziroma storitvi. Primerni so kot dopolnilo k šotorskim objektom, kot poživitev poroke, tiskovne konference in seveda za samostojno rabo na raznih prireditvah v vaši organizaciji.

Odlikuje jih optična in tehnična vrhunska kvaliteta – okrogli alu progili 50 mm. Montaža in demontaža potekata hitro in enostavno. Idealni so tudi za nadkritje raznih gostinskih in hotelskih teras ali pa kot razstavni prostor na sejmih. Stranice, ki so lahko tudi prozorne in sicer iz transparentne folije, je možno poljubno odpirati in zapirati glede na vremenske razmere.

Dvonadstropna pagoda, paviljon

Predstavljamo vam novost v naši ponudbo, ki bo zadovoljila še tako zahtevne stranke in pričarala glamurozen videz vašega dogodka oziroma prireditve. Dvonadstropna pagoda ali paviljon je primerna za razne VIP dogodke, zabave, pogostitve poslovnih partnerjev,…

Pagoda je dobavljiva z zeleno barvo stranic, paviljon pa v beli barvi. Vhod v prvo nadstropje je možen po zunanjih stopnicah. Tla v obeh nadstropjih so lesena, ki pa se lahko prekrijejo s talno oblogo. V sklopu vam lahko ponudimo tudi notranje stropne in stranske zavese, catering opremo in še kaj. Tako boste lahko svojim strankam, poslovnim partnerjem, gostom ponudili tudi čudovit razgled na okolico. Zgornji del lahko uporabite tudi kot teraso.

Hitro-sestavljivi paviljoni

V primeru, da iščete enostavno in hitro rešitev za pokritje manjšega prostora, imamo na zalogi tudi lahke, hitro-sestavljive paviljone. Dobavljivi so v različnih barvah. Konstrukcija je iz aluminija, stranice pa iz PVC materiala, katerega teža je 450g/m2.

Primerni so za zabave na domačem vrtu, info točke, promocijske dogodke, kot prodajne stojnice,… Paviljone je možno najeti ali kupiti. Nudimo vam tudi servis in popravilo šotorov.

Letak - hitro sestavljivi paviljoni

Image title

Kadilnice in lahki paviljoni


Lahke paviljone priporočamo za različno uporabo, kot na primer:

  • za razne promocije

  • za camp prostore

  • za hitre nadstreške

  • za sejme, razstavne prostore

  • za kadilnice, ...

Šotori niso namenjeni za snežne razmere!

Maxi paviljon

  • Predstavljamo vam MAXI paviljon izredno elegantnega in žlahtnega videza, ki ga lahko uporabljate kjerkoli in kadarkoli.

  • Obokana streha paviljona zagotavlja dodatno zaščito pred dežjem in soncem.

  • Ob nevihtnem vremenu streha ne plapola, ampak je zaradi nove razvite tehnologije vpenjanja popolnoma stabilna 

Kot prodajni paviljon, predstavitveni paviljon, prodajni šotor, gostinski šotor ali kot streha nad vrtnimi mizami, … Žlahtna oblika paviljona MAXI omogoča, da ga uporabite praktično kjerkoli – vaši domišljiji in kreativnosti pa daje prosto pot.

Konstrukcijo sestavljajo eloksirani aluminijasti profili 84 x 48 mm, vezni deli pa so iz pocinkanega jekla. Paviljon MAXI postavimo oz. zasidramo s pomočjo posebnih talnih sider. Strešne in stranske ponjave so iz poliestrske tkanine, preplaščene s polivinilkloridom (PVC).

Izbirate lahko med 3m, 6m ali 8m premerom paviljona, z dodatnim vpenjanjem poljubnega števila vmesnih delov (dolžina posameznih delov znaša 3 m) pa lahko sestavite šotor optimalne velikosti.

Povpraševanje »

Vse za poroko

V naši ponudbi lahko najdete tudi vso dekoracijo, ki jo potrebujeta na vajini poroki.

Glede na vajine želje vama pripravimo dekoracijo (vaze, svečnike, aranžmaje, ...), blazinice za prstane, naprsne šopke, darilca za svate, vabila, zahvale, jedilne liste, sedežni red in še kaj.

Svetujemo vama glede barvnih kombinacij, cenovno ugodnih rešitev in odgovorimo na vsa vajina ostala vprašanja. Dekoracije in vse ostalo vama pripravimo v šotoru, restavraciji, na domu oziroma na izbrani lokaciji.

Preberite več >
Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji: