Dekorativna in catering oprema

oprema in šotori za catering pogostitvePoleg izjemno kakovostnih šotorov nudimo tudi notranjo dekoracijo in dodatno opremo za različne dogodke. Pri nas tako lahko dobite šotor in vso dodatno opremo na enem mestu, kar vam bo zelo olajšalo organizacijo vaše prireditve.

Šotor vam po želji opremimo z LESENIM PODOM, PLESIŠČEM in TALNO OBLOGO, pri kateri lahko barvo izbirate po želji.

Na voljo so vam različne mize (barske, info pulti,…) in stoli (barski, leseni, kovinski, oblazinjeni…), gostinske garniture,…ki so nepogrešljiv del vsake prireditve.

Šotore za posebne priložnosti, kot so poroke, vip srečanja, otovorite, vam po želji opremimo s STROPNIMI in STENSKIMI ZAVESAMI, BANKETNIMI MIZAMI S PRTI in STOLI z VIP PREVLEKAMI, kar bo naredilo celoten izgled še bolj veličasten.

Na voljo so vam tudi LESENE ZLOŽLJIVE STOJNICE, TOČILNI PULTI in JURČKI.

Poskrbimo tudi za OGREVANJE in HLAJENJE šotorov.

(Prenesi PDF za tisk - 13MB)


Barvni karti tapisonov:Povpraševanje »

Vse za poroko

V naši ponudbi lahko najdete tudi vso dekoracijo, ki jo potrebujeta na vajini poroki.

Glede na vajine želje vama pripravimo dekoracijo (vaze, svečnike, aranžmaje, ...), blazinice za prstane, naprsne šopke, darilca za svate, vabila, zahvale, jedilne liste, sedežni red in še kaj.

Svetujemo vama glede barvnih kombinacij, cenovno ugodnih rešitev in odgovorimo na vsa vajina ostala vprašanja. Dekoracije in vse ostalo vama pripravimo v šotoru, restavraciji, na domu oziroma na izbrani lokaciji.

Preberite več >
Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji: